Współpraca dietetyczna
(indywidualna)
Niezależnie od tego, którą z możliwości wybierzesz, możesz być pewny/a, że zalecenia i/bądź jadłospis, który otrzymasz, będą maksymalnie spersonalizowane – dostosowane do Twojego stanu zdrowia, wyników badań, sformułowane z uwzględnieniem odczuwanych dolegliwości, indywidualnych potrzeb i odczuć.
Ponadto dopytam o Twoje preferencje smakowe, posiadany sprzęt kuchenny oraz możliwości finansowe… a uzyskane informacje uwzględnię przy formułowaniu zaleceń.
WSZYSTKO PO TO, ŻEBY ZASADY, KTÓRE SOBIE RAZEM USTALIMY BYŁY MAKSYMALNIE PRZYSTĘPNE I PROSTE W UTRZYMANIU!
W toku współpracy mówię o możliwościach, edukuję w zakresie racjonalnego odżywiania w kontekście posiadanej przez Ciebie jednostki chorobowej (problemu), wspieram w realizacji założeń i na bieżąco (poprzez kontakt mailowy) staram się rozwiewać wszelkie wątpliwości.
Po kliknięciu w przycisk usługi, przeniesiesz się do formularza kontaktowego, w którym należy zaznaczyć wybraną opcję oraz podać imię, nazwisko i adres email, w celu otrzymania kwestionariusza medycznego / ankiety i ustalenia terminu spotkania.
WSPÓŁPRACUJĘ Z PACJENTAMI W FORMIE ZARÓWNO STACJONARNIE, JAK I ONLINE – KONSULTACJE (1 GODZ.) “NA ŻYWO” / PRZEZ SKYPE / MESSENGER / TELEFONICZNE ORAZ WYMIANA MAILI.

– Spotkanie (gabinet/online) 1 godz.
– Jadłospis 7-dniowy
– Indywidualne zalecenia żywieniowe
– Spersonalizowana suplementacja
– Materiały edukacyjne
– Miesięczny kontakt mailowy

– Spotkanie (gabinet/online) 1 godz.
– Indywidualne zalecenia żywieniowe
– Spersonalizowana suplementacja
– Materiały edukacyjne
– Miesięczny kontakt mailowy

– Spotkanie (gabinet/online) 30 min.
– Kontrola postępów
– Modyfikacja zaleceń żywieniowych
– Modyfikacja suplementacji
– 4 przepisy na wybrane posiłki
– Miesięczny kontakt mailowy

Jadłospis 7-dniowy dopasowany do stylu życia, posiadanego sprzętu kuchennego i możliwości finansowych pacjenta.

Jadłospis 7-dniowy (DODATEK DO INNEJ USŁUGI) dopasowany do stylu życia, posiadanego sprzętu kuchennego i możliwości finansowych pacjenta.
